Kontakta oss

Tuning & Felsökning

Vad innebär tuning och felsökning?

Begreppet ”Tuning” är lika överexponerat som det är luddigt. Det finns på marknaden idag en rad företag som hävdar att de professionelt kan öka effekten på din bil, förbättra driftsäkerhet och överhuvudtaget optimera prestandan på din bil.

 

Vi behöver inte vara dom som säger det de flesta redan vet. Kompetensen i Sverige för Japanska sportbilar är ärligt talat inte speciellt hög, och det är få företag som driver på den framåt. Vi har en klar uppfattning om vilka av våra konkurrenter som är duktiga och rekommenderar dom helhjärtat i de fall frågar. Samtidigt är vi inte heller ett företag som talar oss trötta om våran egna kunnighet utan låter bilar och prestationer sköta snacket istället.

Ta därför inte bara denna del som enda källan för vad vi kan åstadkomma med din bil, utan bilda dig en helhetsuppfattning genom att ta en titt på VÅRA EGNA DEMOBILARDe visar hur långt våran kunskap sträcker sig och drar Tuning till sin spets. Vi vägrar dock säga att de är toppen av vad vi kan åstadkomma, har en kund önskemål om att bygga något som slår våra egna bilar på fingrar gör vi det med än ännu större övertygelse.

 

Genom åren med hundratals importer och verkstadsjobb har vi blivit väldigt duktiga på förstå hur Japanska prestandabilar fungerar. Företagets Tekniske säljchef Martin ”Gzon” Gustavsson har dessutom i nästan 10 år innan verksamheten öppnades varit en eldsjäl för hobbyn, och ägt dussintals olika sportbilar- allt från Alfa Romeo till modellen han främst gjorde sig ett stort namn inom. Mazda FD3S RX-7.

Allt detta bidrar till att vi idag kan dela med oss genom att erbjuda dig ett professionelt alternativ för att felsöka din bil.  Det finns väldigt mycket som kan gå snett, och i 9/10 fall är du sällan förste man att skruva och pilla på din bil.

Vi kan spara dig dussintals av frustrerande timmars felsökning genom våran rutin snabbt kunna börja i rätt riktning av problem. Detta gäller mekaniska såsom elektroniska problem med bilen. Det finns otaliga exempel på kunder som började på sina projekt helt själva, i hopp om att spara mycket pengar- men som i slutändan ändå skickar upp sin bil på transport till oss. Det mest olyckliga i det hela är att göra någon annans backjobb kan kräva mycket tid. Något som gör att man heligt ångrar att man inte vände sig till oss från första början…

Vi älskar utmaningar, gör det bästa för din bil och  KONTAKTA OSS ALLTID för att individuellt kunna förklara dina önskemål och låta oss ge en offert.

Kontakt
01

Kontakt

Vi startar uppdraget med ett möte tillsammans med er där vi diskuterar era önskemål och behov.

02

Planering

Vi går igenom varenda detalj och kontrollerar allt innan påbörjat arbete. Detta lägger grunden för en lyckat uppdrag.

03

Utförande

När uppdraget är utfört går vi igenom arbetet till minsta detalj för att säkerställa hög kvalitet. Detta följs av en sista kontroll tillsammans med er där vi säkerställer att ni är nöjda.